1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος σε αριστερό χέρι και πόδι.

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Sanparam, Feb 22, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Sanparam

  Sanparam New Member

  Καλησπέρα σας. Μια κατατοπιση στο προβλημα μου χρειάζομαι. Γέννησα πριν 5 μήνες.Εδω κ ενάμιση μήνα πονάω τον αγκώνα μου και στο γόνατο (όχι ακριβώς από πίσω,στην πίσω εξωτερική πλευρά) κυρίως οταν ολοκληρωθεί η κίνηση δηλαδή να διπλωσω τελείως το χέρι ή να κάνω ένα πολύ βαθύ κάθισμα στο πόδι. Κάποιες φορές πάλι πονάει ελαφρά, σαν ζεστός πόνος σε ολόκληρη την κλειδωση .Σημερα πονάει και ο αστράγαλος πάλι σε συγκεκριμένη κίνηση δηλ. Όταν πατήσω στην άκρη του ποδιού ή στις μύτες. Όλα αυτά μόνο στην αριστερή πλευρά. Από δεξιά τίποτα. Πήγα σε νευρολόγο δεν βρήκε κάτι νευρολογικά και δεν χρειάζεται μαγνητική. Έλεγξα βιταμίνη Β12, φυλλικό οξύ όλα καλά. Μόνο λίγη βιταμίνη D μου λείπει. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η προτίμηση στην αριστερή πλευρά....όλα ξεκίνησαν λιγο καιρό αφότου ξεκίνησα γυμναστήριο. Επίσης μου βρήκε μια ελαφρα καθυστέρηση στα νευρα κ των δύο χεριών. Οριακη όπως είπε κ πιθανότατα οφείλεται στο μωρό.
  Να συμπληρώσω ότι του ανεφερα και μια ελαφριά ζάλη που νιώθω κ την δικαιολόγησε ως ίλιγγο θέσης...κατι κρύσταλλακια όπως είπε. Σας παρακαλώ φωτιστε με γιατί δεν μπορώ να το αφηνω έτσι σα να μην υπάρχει... ευχαριστώ!!!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Είναι από την καταπόνηση. Αν είσαι δεξιόχειρας ειναι λογικό να πονάει η αριστερή πλευρά αφού το βάρος του μωρού πέφτει συνέχεια εκεί. Απαιτείται ξεκούραση. .

Share This Page