1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

πόνος οξύς στο νεφρό

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by thalia31, Dec 10, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. thalia31

    thalia31 New Member

    καλησπέρα,έχω να κάνω την εξής ερώτηση.Την προηγούμενη πέμπτη πετάχτηκα από το κρεββάτι με οξύ πόνο στο αριστερό νεφρό.Καλέσανε ασθενοφόρο να με πάει νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ υπέφερα από τον πόνο ζαλιζόμουν και έκανα εμετούς.Μετά από εξέταση στο νοσοκομείο μου είπαν ότι ο υπέρηχος έδειξε διάταση και ερεθισμό του νεφρού και της κύστης και η εξέταση ούρων που έγινε από το κυπελλάκι με στικ έβγαλε ελάχιστο αίμα.Ο πόνος πέρασε μετά από 3 ενέσεις και 6 ώρες. Χθές λοιπόν πήγα σε εξωτερικό γιατρό μου έκανε υπέρηχο βρήκε καθαρό το νεφρό μου χωρίς καμία διάταση και βρήκε μόνο 2 πετρούλες ενός πόντου μέσα στους κάλυκες.Μου είπε οτι αυτές οι πέτρες δεν πονάνε και πως ο περισσότερος κόσμος τις έχει, οτι δεν είναι απαραίτητο να τις βγάλω και οτι ή ο κολικός ήταν από πετρούλα που υπήρχε και έφυγε ή οτι δεν ήταν κολικός νεφρού αλλά εντέρου.Τι ισχύει από όλα αυτά γιατί έχω αγχωθεί και κυρίως δεν μπορώ να ξαναζήσω αυτό το πόνο
  2. sambalisG

    sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

    Καλημερα. Εφ'οσον το υπερηχογραφημα ειχε δειξει διαταση του νεφρού και αιμα στα ούρα, σιγουρα καποια πετρα "κατέβηκε" στον ουρητηρα.!! Θα πρεπει να το συζητησετε με ουρολόγο.

Share This Page