1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος κατα την εκσεπερματωση

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Κωνσταντινος, Jun 18, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Καλησπέρα! Ειμαι Νέος στο φορουμ και το βρήκα τυχαία ψάχνοντας να βρω στο ιντερνετ κάτι παρομοιο με αυτο που εχω 4 μέρες τωρα και θα το περιγραψω παρακάτω.
  Νιωθω πονο μονο κατα την εκσπερμάτωση και οχι κατα την ουρηση. Νιωθω τον πονο κοντα στην ουρήθρα απο την κάτω μερια. Κατι σαν τσίμπημα. Και νιώθω μια πολυ ελαφρυα ενοχληση που έρχεται και φεύγει στον αριστερό ορχη. Κανένα αλλο σύμπτωμα. Το πιο κοντινο που βρήκα ηταν κάτι για προστατιτιδα αλλα δεν εχω κανένα απο αυτα τα συμπτώματα. Ο πονος ξεκινησε ξαφνικά. Δηλαδη το πρωι που είχα ερωτικη επαφη ηταν ολα κανονικά. Το βραδυ της ιδιας μερας , ενιωσα αυτο το πράγμα.. Καμια ιδεα για το τι εχει γινει;
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Κι όμως, η προστατίτιδα δίνει στην πλειοψηφία της τέτοια συμπτώματα. Εάν δεν υπήρξε βίαιη ερωτική επαφή συνεπώς και καταπόνηση κι αν η ενόχληση συνεχιστεί τότε θα πρέπει να σε δει Ουρολόγος.
 3. Εχω κλεισει ηδη ραντεβού και Ανυπομονώ να μαθω τι μπορει να ειναι.. Υπάρχει περίπτωση να ναι κάτι σοβαροτερο;
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Όχι, μην ανησυχείς. Και προστατίτιδα να είναι με μια αντιβίωση θα γίνεις εντελώς καλά !!!

Share This Page