1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Πόνος και πρήξιμο γύρω απο την βαλβίδα

Discussion in 'Γαστρικός δακτύλιος' started by marilena, Apr 16, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. marilena

  marilena New Member

  Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας μιλήσω για το πρόβλημα που έχει ο άντρας μου με τον δακτύλιο.

  Έκανε το χειρουργείο πριν απο περιπου 3 1/2 χρόνια και ενώ ήταν 216 κιλά. Θεωρητικά το χειρουργείο πέτυχε, η απώλεια κιλών ήρθε (το κατώτερο που έφτασε ήταν 128 κιλά περίπου ενώ ξαναπήρε σιγά σιγά μέχρι τα 150 περίπου και τώρα είναι 142).

  Γενικά έδειχνε πως όλα πηγαιναν καλα.
  Εδώ όμως και περίπου 2 μήνες ξεκίνησε να πονάει γύρω απο την βαλβίδα. Ο πόνος όλο και πιο έντονος και εδώ και περιπου 3 εβδομάδες συνοδεύεται και απο πρήξιμο... Ώρς ώρες πονάει τόσο που δεν μπορεί να αναπνεύσει και το πρόσωπό του γίνεται άσπρο... υποφέρει...

  Πήγαμε στον γιατρό του, τον ψηλάφησε και έκανε γενική αίματος, CRP, υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας κλπ και αξονική.
  Στον υπέρηχο μίλησαν για κάποια φλεγμονη, μικρή. Οι αιματολογικές έχουν υψηλά λευκά (9.090).

  Ο γιατρός που πήρε και την αξονική μας είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα και όλα είναι καλά.... Μα δεν μπορει να συνεχίσει έτσι... υποφέρει.... Τι μας συμβουλεύετε να κάνουμε ?
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  ΑΜΕΣΗ επίσκεψη σε εφημερεύον νοσοκομείο και σαφέστατα δεύτερη αλλά και τρίτη ιατρική εκτίμηση. Ο άνθρωπος υποφέρει με ανεβασμένα λευκά που δίνουν ολοφάνερα αναφορά για έντονη φλεγμονή! Οσονούπω θα ανέβει και πυρετός και τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για εκείνον. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο και ελέγξτε το άμεσα!

Share This Page