1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πόνος χαμηλά στο λαιμό.

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by Aναστασία Καλοπέτρη, Mar 30, 2008.

 1. Καλησπέρα σε όλους!

  Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νιώθω μία ενόχληση βαθιά στο λαιμό που καταλήγει κάποιες φορές χαμηλά στο στέρνο. Αυτό συμβαίνει όλο το 24ωρο. Δεν πονάω όταν αναπνέω, απλά νιώθω σαν να υπάρχει κάτι εκεί. Σε τι ειδικότητας γιατρό πρέπει να απευθυνθώ και ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό;

  Ευχαριστώ
  Αναστασία
  Last edited by a moderator: Mar 31, 2008
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημέρα σας!!
  -Η ενόχληση έχει σχέση με την κατάποση???
  Απο ναι καλό θα είναι σας δεί γαστρεντερολόγος!
  Αν όχι καλό θα είναι να σας δεί ΩΡΛ, να κάνετε όμως ένα υπερηχογράφημα τραχήλου και μία ακτινογραφία θώρακος!
 3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Με την κατάποση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα επισκεφθώ αύριο έναν ΩΡΛ και θα κάνω και τους υπέρηχους. Επειδή όμως αυτός ο πόνος περισσότερο με σφήξιμο μοιάζει, επισκεφθηκα ήδη έναν καρδιολόγο σήμερα, ο οποίος μου έκανε καρδιογράφημα και υπέρηχο και μου είπε ότι όλα είναι καλά και κατά πάσα πιθανότητα αυτό οφείλεται σε άγχος. Θέλω όμως να μου φύγει η ιδέα και η ενόχληση, οπότε θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας.

  Ευχαριστώ και πάλι!

Share This Page