1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Πόνος Αριστερά Κάτω Από Την Κοιλιά

Discussion in 'Κήλες' started by crableg, Dec 23, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. crableg

  crableg New Member

  Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Η γυναίκα μου, 30 ετών, πρώην καπνίστρια με 2 παιδιά και βάρος 55 κιλά παρουσιάζει έναν πόνο σπάνια (μια φορά το εξάμηνο) αριστερά κάτω από την κοιλιά για περίπου ένα τέταρτο από τα 15 της χρόνια. Αν ξαπλώσει πλάγια και μαζέψει τα πόδια της σιγά σιγά απομακρύνεται ο πόνος ή όταν πιέζει το σημείο αυτό πονάει λιγότερο. Χτές ήταν η μοναδική φορά που πονούσε όλη τη νύχτα. Έχει πάει σε παθολόγο και της είπε να πάει σε χειρούργο όταν την πιάσει ο πόνος. Ο πόνος όμως διαρκεί πολύ λίγο και δεν προλαβαίνει να πάει να την δει χειρούργος την στιγμή που πονάει. Έχει πάει σε χειρούργο όταν δεν έχει πόνο και της είπε να πάει όταν πονάει. Να σημειώσω ότι μετά τους 2 τοκετούς έχει κρεμάσει η κοιλιά της. Τι μπορεί να είναι? Μπορεί να είναι κήλη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Last edited by a moderator: Dec 24, 2008
 2. crableg

  crableg New Member

  Καμία απάντηση στην ερώτηση μου?

  Καλή Χρονιά! Δεν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει?
 3. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλή χρονιά!!:smile:
  Ετσι οπως το περιγράφετε θα μπορουσε να είναι κήλη, αλλά αν δεν αποδεικνύεται κλινικα θα πρέπει να κάνετε μαγνητική τομογραφία κάτω κοιλίας (δυναμική)!
  Ομως επειδή δεν έχω άμεση άποψη επι του προβλήματος, μπορώ να σας πω πως υπάρχουν πολλές καταστάσεις που κάνουν παρόμοια συμπτώματα!
 4. crableg

  crableg New Member

  Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!

Share This Page