1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πιθανή διπλή κήλη.

Discussion in 'Κήλες' started by nnikosss, Apr 23, 2008.

 1. nnikosss

  nnikosss New Member

  το 2001 έκανα εγχείρηση για βουβονωκήλη (δεξιά πλευρά) και μου έβαλαν πλέγμα. αυτή την περίοδο νιώθω πόνο πολλές φορές στην παλιά τομή και επίσης νιώθω πόνο και από την άλλη πλευρά. σε εξέταση που έκανα στο ικα ο γιατρός μου είπε ότι έχω πάλι κήλη στην αριστερή πλευρά, αλλά δεν είδε κάτι στην παλιά. είναι πιθανόν να έχει σπάσει και η παλιά; αν ναι ποια είναι καλύτερη μέθοδος αποκατάστασης, η λαπαροσκόπηση ή η κλασσική μέθοδος; εσείς εξετάζετε μόνο στο ιατρείο σας ή και στο ιατρικό κέντρο; ευχαριστώ.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλησπέρα!
  Πολύ πιθανό να υπάρχει και υποτροπή της κήλης και απο τν χειρουργημένη περιοχή, αλλά αυτό΄είναι θέμα κλινικής διαπίστωσης χειρουργού!
  Οσον αφορά το δέτερο σκέλος της ερώτησης σας, δεν γνωρίζω αν απευθύνεστε σε μένα αλλά μπορώ να σας απαντήσω σε "Προσωπικό Μήνυμα""!

  Παρεπιπτώντως θα ήθελα να επισημάνω το κάτωθι!!;)
  Το φόρουμ αποτελεί πεδίο πληροφοριών και όχι πεδίο προσωπικής διαφήμισης ιατρείων του κάθε ειδικου.
  Παρὀλα αυτά όποιος απο τα μέλη επιθυμεί να επικοινωνήσει προσωπικά με κάποιο άλλο μέλος σε καθαρά Προσωπική ερώτηση, μπορεί να το κάνει μέσα απο "Προσωπικό Μήνυμα""
 3. nnikosss

  nnikosss New Member

  ευχαριστώ για τις πληροφορίες. έχετε απόλυτο δίκιο, δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Share This Page