1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Περίεργη αισθηση

Discussion in 'Διάφορα Θέματα εκτός Κατηγοριών!' started by Eva37, Aug 21, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Eva37

  Eva37 New Member

  Καλησπέρα,σήμερα ηταν το ραντεβού μου με τον γιατρό έπρεπε όμως να φύγει και με ειδε ενας νεαρός. Μου είπε πως σε γενικές γραμμές οι εξετάσεις μου είναι καλες και να παίρνω για ενα μήνα legofer και μετα τον μήνα όσο είμαι αδιαθετη για τρεις μηνες συνολικά.Πιστεύεται πως πρεπει να πάρω και μια δεύτερη γνώμη ή είναι ενταξει;Ευχαριστώ πολυ
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλές δεν τις λες με αυτές τις τιμές που δείχνουν σημάδια αναιμίας αλλά η πρόσληψη σιδήρου για 3 μήνες τουλάχιστον επιβάλλεται και φυσικά είναι η μόνη φαρμακευτική λύση.
 3. Eva37

  Eva37 New Member

  Ευχαριστώ πολύ!!!!Να πάω και σε άλλον γιατρό?Θα είναι καλυτερα να παίρνω σιδηρο για τρεις μηνες καθημερινά?
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Σαφέστατα !!! Μα αυτή είναι η θεραπεία έτσι κι αλλιώς απλά αν συνεχίσεις και πέρα των τριών μηνών τον θηλασμό θα πρέπει να συνεχίσεις και τον σίδηρο. Γενικά τον σίδηρο θα τον παίρνεις καθημερινά όσο καιρό θηλάζεις αλλιώς θα έχεις πάλι προβλήματα.
 5. Eva37

  Eva37 New Member

  Σας ευχαριστώ παρα πολύ! Να είστε παντα καλά!!!
  Kathy likes this.

Share This Page