1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Παράξενη κένωση

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by strongy, Jul 1, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. strongy

  strongy New Member

  Γεια σας. Το τελευταίο δίμηνο παρατηρώ κατά την κένωση μικρά η υπόλευκα κομματάκια. Περιστασιακά έχω και πόνο στο στομάχι. Πήγα σε γαστρεντερολόγο και έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις αίματος καθώς και CRP, έδωσα και δείγμα κοπράνων για παράσιτα και λίπος κοπράνων, ακτινογραφία κοιλίας και υπέρηχο αλλά όχι στομάχου. Όλες οι εξετάσεις ήταν καλές. Μου συνέστησε ο γιατρός και μια γαστροσκόπηση προληπτικά αλλά αυτήν την περίοδο δεν είναι δυνατόν να την κάνω. Έχω και αρκετό στρες αυτην την περίοδο γιατί ξεκίνησα κάτι και έχω χάσει και βάρος γενικά χάνω εύκολα κιλά, πολλές φορές νιώθω κενό το στομάχι μου. Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας;
 2. strongy

  strongy New Member

  Επίσης τελευταία συνήθως τα κόπρανα μου είναι ανοιχτόχρωμα και επιπλέουν στο νερό. Αλλά έχω διαβάσει ότι δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό.
 3. strongy

  strongy New Member

  Να πω ότι είμαι και αυστηρά χορτοφάγος εδώ και αρκετά χρόνια όμως. Δεν ξέρω αν μπορεί να σχετίζεται.
 4. strongy

  strongy New Member

  Θα μπορούσε να είναι κάποια ενόχληση στο δωδεκαδάχτυλο από άγχος;
 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν με γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση.

Share This Page