1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Παρενεργεες απο φαρμακα

Discussion in 'Διάφορα Θέματα εκτός Κατηγοριών!' started by Insomniac, Feb 10, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Insomniac

  Insomniac Member

  Τις προηγουμρνες ημερες υποβληθηκα σε ολικη αρθοπλαστικη ισχιου .Πιο μεγαλη επεμβαση απο οτι περιμενα με πολλα φαρμακα και αντιβιωσεις και παυσιπονα . Ακομα και δυο ενδομυικες μεθαδονη αν καταλαβα καλα μου εκαναν .
  Στο ερωτημα..Καηημερινες απλες σκεψεις ειχαν συνεχεια στον υπνο μου μονο με ελελιξη που εδινε δυσκολια υπολοφισμου . Ενα παραδειγμα ...Τπολογισμος 60 ημερων αναρωτικης με αρχη 11/2
  Ειδα στν υπνο μου να παλαιυω με χαρτκια και μολυβι και καθε φορα να βγαζω αλλο αποτελεσμα καταλυτικης ημερομηνιας για κατι απλο σε σημειο να εχω αγχος . Αλλες τεις τεσσερες παρομοιες εξελιξεις σκεψεων της ημρας με πανικο και αγχος στα ονειρα ..Ειχαν σημασια τα φαρμακα που πηρα ?Αν εγινα κατανοητος ...Ευχαρστω.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα. Δεν έχει να κάνει με τα συγκεκριμένα φάρμακα αλλά με το ψυχολογικό κομμάτι. Προφανώς προϋπήρξε μεγάλη φόρτιση λόγω της επέμβασης..
  Insomniac likes this.
 3. Insomniac

  Insomniac Member

  Σήμερα το απόγευμα εκεί που ήμουν εντάξει άρχισα να πάγων ω να χάνω το το χρώμα μου, μερική απώλεια σύνδεσης πίεση 6 με 4 και οριακά μάλλον την γλωσσα με 3 κουταλιές αλάτι εμετό δύο γουλιες, που μου είπαν ότι ήταν σαν πιχτο σάλιο μαύρο σπίτι ... Δεν ξέρω καθόλου τι έγινε. Ο χειρουργός του forum ίσως έχει κάποια εξήγηση λόγω της επέμβασης. Νέο χάπι μόνο ένα την ημέρα που έχει αντικαταστήσει τις γνωστές ενέσεις στην κοιλιά.
  Last edited: Feb 10, 2018

Share This Page