1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ουρολοίμωξη?

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by aliki, May 25, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. aliki

    aliki New Member

    2 μερες εχω τσουξιμο και πηγαινω χωρις ιδιαιτερο λογο στην τουαλετα...μεχρι να συνειδητοποιησω οτι προκειται για καποια λοιμωξη δεν επινα καθολου νερο..τωρα που το καταλαβα. πινω συνεχεια και δεν εχω πονο η τσουξιμο πια. ομως παρατηρω οτι εχω λιγο πυρετο 36,8 το πολυ 37. μεχρι λοιπον να κανω εξετασεις θα πρεπει να ανησυχω?απλα ανησυχω πολυ.
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Αν ήταν ουρολοίμωξη το τσούξιμο αλλά και η συχνοουρία με την πάροδο των ωρών θα ήταν εντονότερα. Το νερό από μόνο του δεν μπορεί να κάνει δουλειά. Στην περίπτωση της ουρολοίμωξης χρειάζεται οπωσδήποτε αντιβίωση ή αντισηπτικό των ουροφόρων οδών (για ήπιες λοιμώξεις) του ουροποιητικού συστήματος όπως το Furolin. Αν το τσούξιμο επανέλθει τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει καλλιέργεια ούρων.

Share This Page