1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Οσχεοκήλη Και Αναισθησία

Discussion in 'Κήλες' started by Πάρης, Jun 23, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Πάρης

  Πάρης New Member

  Γεια σας.. Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις..1)Η οσχεοκηλη Απαιτει ολικη αναισθησια η μπορει να γινει και με τοπικη?..2)Κατα την ολικη αναισθησια το αναισθητικό που χρησιμοποιηται τι επιπτωσεις μπορει να εχει για την πνευματικη υγεια του ατομου..? παρακαλω απαντηστε μου με email sto [email protected] H edw
  Last edited by a moderator: Jun 23, 2010
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Τοπική ΟΧΙ. Ειτε γενική είτε με ραχιαναισθησία ή επισκληρίδιο αναισθησία, αλλά τίθεται θεμα αξιολόγησης απο αναισθησιολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο προεγχειρητικά για το τι είναι σωστό!
  Το αναισθητικό (ή καλύτερα τα σύγχρονα χρησιμοποιούμενα φάρμακα) στην γενική αναισθησία, δεν έχει αποδειχθεί οτι παιζουν ρολο στην πνευματική υγεία εκτός από ηλικιωμένους με αγγειολογικές διαταραχές, που μπορεί να παρουσιάσουν παροδική ψυχική διαταραχή!

Share This Page