1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ορχεις σφίξιμο

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by JuanZar, Jun 23, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. JuanZar

  JuanZar New Member

  Γεια σας , ειμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω άμα υπάρχει απάντηση σε αυτό που μου συμβαίνει! Καταρχάς είμαι 18χρονων (τον Ιούλιο τα κλεινω)και Να ξεκινήσω με το ιστορικό μου και να αναφέρω ότι το 2008 (όταν ήμουν 9) με είχαν πιάσει πόνοι έντονοι χαμηλά στην κοιλιά δεξιά και στον αντίστοιχο ορχη (29/6) και δεν μπορούσα να ισιωσω το κορμί μου ούτε να ξαπλώσω βέβαια την άλλη μέρα πέρασε και 1/7 πήγα στο παίδων και δεν βρήκαν τπτ ! 3 μέρες μετά στης 4/7 πρηστηκε ο ορχης πήγαμε με την μητέρα μου θέλανε να κάνουμε εισαγωγή αλλά υπέγραψε η μητέρα μου και πήρα αντιβίωση βέβαια πήγαινα κουλουριαστος ! Και 3 μέρες μετά Δευτέρα έκανα εισαγωγή στο Αγ.Σοφία και έμεινα για 5 μέρες! Επειδή ήμουν μικρός οι γιατροί δεν είχαν ακριβή γνωμάτευση και όταν ξεπρηστηκε πήρα εξιτήριο!

  Ο δεξιός ορχης παραμένει πιο μαλακός και φυσικά πολύ ευαίσθητος! Φέτος τον Οκτώβριο έκανα και περιτομή και όλα πήγαν καλά!
  ΑΛΛΆ από το Πάσχα και μετά με έπιασε κάτι παράξενο! Όταν ήμουν στην πράξη του αυνανισμού έγινε μια απότομη κίνηση και αισθάνθηκα αμέσως Στον δεξί ένα σφηξιμο και ένα τράβηγμα και νομιζα πως πήγε να μου γυρίσει γιατί ταυτόχρονα ο ορχης πήρε παράξενη θέση αλλά για καλή μου τύχη επανήλθε και χωρίς πόνους μόνο κάποιες ενοχλήσεις! Από τότε και μετά σε ορισμένες λαβές κατά τον αυνανισμό ή κινήσεις του σώματος μου όταν κοιμάμαι πλάγια ή μπρούμυτα αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο με αποκορύφωμα πολλές φορές στον αυνανισμό να γίνεται πάλι αυτό το σφηξιμο και τράβηγμα παράλληλα και από τον φόβο να με ξενερωνει τελείως και βέβαια οι ενοχλήσεις παραμένουν μετά το φαινόμενο! !! Αλλά τον Τελευταίο καιρό δλδ τις 2 βδομάδες είναι κάπως πιο σκληρός καμία φορά έχω αίσθημα βάρους χωρίς αυτό να με ενοχλεί και με πιάνει πολλές φορές μια σουβλια κάτω από τον ορχη στην βουβωνικη χωρα ως τον αφαλό σαν Περνάει ρεύμα !
  Έχω ανησυχήσει τι μπορεί να είναι? Είναι ανατομικό (γιατί έχω δυσχηδη ράχη στον Ο5 και Ι1 ) μήπως είναι κάποια κήλη? Τι να είναι! Ευχαριστώ και μακάρι να μου απαντήσετε!
  Last edited: Jun 23, 2017
 2. Giorgospa

  Giorgospa New Member

  φιλε μου να παs σε ουρολογο αμεσα για να παρειs ιατρικη γνωμη μεσω ιντερνετ δεν θα δωθει λυση στο προβλημα σου

Share This Page