1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΟΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΤΙΔΑ

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by maraki21, Feb 10, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. maraki21

  maraki21 New Member

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΓΚΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΤΙΔΑ.
  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ 2-3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΩΡΥΛΑΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΟΓΚΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΤΙΤΑΝΩΣΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΞΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΗΘΗ ΟΓΚΟ WARTHIN, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ ΚΤΛ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 2. ADelides

  ADelides Member

  Επέμβαση πρέπει να γίνει, χωρίς να είναι επείγον. Πρέπει όμως να γίνει. Η επέμβαση ονομάζεται επιπολής παρωτιδεκτομή και παρ'ότι μία λεπτή επέμβαση είναι μία καθημερινή επέμβαση με λίγους κινδύνους. Ο κύριος κίνδυνος έχει να κάνει με την πιθανή βλάβη του προσωπικού νεύρου, του δεύρου δηλαδή που νευρώνει τους μύες του προσώπου. Όλα αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε και να τα διευκρινήσετε με τον Ωτορινολαρυγγολόγο που θα επιλέξετε να σας χειρουργήσει (είναι η κατ'εξοχήν ειδικότητα που διενεργεί τις επεμβάσεις αυτές)
 3. maraki21

  maraki21 New Member

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Share This Page