1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΝΕΥΡΙΝΩΜΑ?

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by gparhs, Jun 1, 2007.

 1. gparhs

  gparhs New Member

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΡΙΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΟΡΙΑ, ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΗΛΑΦΙΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ.

  ΓΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΝΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ.

  ΓΙΑ 3Η ΓΝΩΜΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ.

  ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΑΛΛΑ 2-3 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ.
  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΒΑΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ 150 ΚΙΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ 192 ΥΨΟΣ. ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ?
  ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

  ΤΙ ΛΕΤΕ? ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Απ: ΝΕΥΡΙΝΩΜΑ?

  Καλώς ήλθατε στο forum!
  Τα ογκίδια αυτά όπως τα περιγράφετε συνήθως αφορούν καλοήθεις σχηματισμούς του υποδορίου χώρου και είναι αδύνατον οιοσδήποτε ειδικός να σας πεί εκ των προτέρων αν είναι λιπώματα ή νευρινώματα κλπ!!
  Οι πλέον συνήθεις καλοήθεις όγκοι του δέρματος είναι τα λιπώματα (από λιπώδη ιστό), τα νευρινώματα (από νευρικό ιστό) κλπ...

  Δεν αποτελούν λόγο ανησυχίας. Κάποια στιγμή όταν θα είστε έτοιμος θα πρέπει να τα αφαιρέσετε και η τελική ιστολογική εξέταση θα αναδείξει την προέλευση.

  (Τα λιπώματα είναι συνήθως είναι πλέον μαλακής συστάσεως απο τα νευρινώματα, τα οποία είναι πλέον σκληρά και συνήθως ανευρίσκονται βαθύτερα στο υποδόριο χώρο -κοντά στις μυϊκές περιτονίες)!!! ;)

Share This Page