1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Μυκητες Στα Νυχια

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by chrysoula27, May 14, 2012.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. chrysoula27

  chrysoula27 New Member

  Πως μπορει να αντιμετωπιστει ο μύκητας στα νύχια με φυσικο τρόπο χωρις φάρμακα??
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Η αντιμετώπιση με φυσικό τρόπο και χωρίς φαρμακευτική αγωγή είναι σχετικά δύσκολη έως αδύνατη μιας και οι μολύνσεις με μύκητες στα νύχια είναι ιδιαίτερα δύσκολες στην αντιμετώπισή τους. Είναι ανθεκτικές στις θεραπείες και κάποιες φορές υποτροπιάζουν!
 3. chrysoula27

  chrysoula27 New Member

  Εχω ακούσει ομως οτι αυτά τα φάρμακα πειράζουν στο ηπαρ. Το εχει πάθει καποια γνωστη μου μετά είχει πρόβλημα στο συκώτι. Αυτό με φοβίζει και δεν πηγαίνω σε γιατρό..
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο για όλους τους ανθρώπους. Λίγο πολύ όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες αλλά και χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαμε να γιατρέψουμε διάφορες παθήσεις. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ανταποκρίνεται διαφορετικά. Ένας καλός δερματολόγος θα σου δώσει την κατάλληλη θεραπεία για να γίνεις άμεσα καλά! ;)
 5. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημερα. Οντως τα φαρμακα μπορεί να προκαλέσουν διαταραχες στην ηπατική βιολογία.
  Η θεραπεία ειναι συνδυασμός καθαριότητος, προληψη στην παραμονη σε υγρασία και υδρώτα, και ονυχεκτομή αν η μυκητιαση εχει προσβάλλει τον διάμεσο (υπωνυχιο χώρο).

Share This Page