1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Μέθοδος Laser FiLaC

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by 30fyllos, Aug 24, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. 30fyllos

    30fyllos New Member

    Καλησπέρα κι από μένα. Μετά από από επίσκεψη σε γενικό χειρούργο εντόπισα μία μικρή κύστη (όσο η άκρη του δαχτύλου) στον κόκκυγα. Δεν έχει φλεγμονή ούτε συρίγγια. Γνώμη του ήταν να τη παρακολουθήσω και εάν μου δημιουργήσει φλεγμονή τότε να επέμβει. Του είπα πως προτιμώ να την βγάλω τώρα και μου είπε πως θα το κάνει με κλειστή μέθοδο (νυστέρι) και εσωτερικά ράμματα καθώς η κύστη είναι μικρή και για την ώρα ακίνδυνη.

    Μετά από αναζήτηση μου εντόπισα την μέθοδο laser FiLaC και μετά από επικοινωνία μου με σχετικό χειρούργο τα οφέλη της μου φαίνονται πραγματικά απίστευτα. Είναι τόσο καλή όσο ακούγεται; Επιστροφή στη καθημερινότητα σε μία με δυο μέρες, ελαχιστοποίηση πιθανότητας υποτροπής, καθόλου τομή καθόλου νυστέρι; Ρωτάω γιατί το κόστος είναι αρκετά μεγάλο. Τουλάχιστον 1200 ευρώ και αναρωτιέμαι αν δίνει όσα υπόσχεται.

Share This Page