1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Μικρο εξόγκωμα στον πρωκτό

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by KostasTok, May 16, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. KostasTok

  KostasTok New Member

  Γεια σας, εδώ και μερικά χρονιά όταν έπλενα το πρωκτό μου αισθανόμουν ένα εξογκωματακι σχεδόν ανεπαίσθητο και για αυτό δεν είχα ανησυχήσει. Τις τελευταίες δυο μέρες έχει αυξηθεί το μέγεθος του και με τσούζει και με ενοχλεί ελαφρά. Είμαι 18 χρόνων και ντρέπομαι να το πω στους δικούς μου και δεν θέλω και να τους ανησυχήσω. Παραθέτω μια φωτογραφία παρακάτω μήπως και μπορείτε να μου πείτε τι είναι. Ευχαριστώ πολύ.

  SpyPhoto_20140516_192835314.jpg
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημέρα.
  Αυτο μοιάζει με μικρή θρομβωμενη αιμορροϊδα. Δεν εχει λογο να ανησυχείς.
  Αν επιδεινωθει δηλαδη αυξηθει σε μεγεθος ερεθισθει η γυρω περιοχή και ο πονος μεγαλώσει , τοτε θα πρεπει να σε δει ειδικός.
  Προσπάθησε να καταπολεμησεις την δυσκοιλιότητα αν υπάρχει, να αποφύγεις ερεθιστικά φαγητά (τσιγαριστά, πικάντικα) και αλκοολ... και παρε ηπια αναλγητικά.

Share This Page