1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Μεταγχειρητικά Συμπτώματα

Discussion in 'Παθήσεις Χοληφόρων και Παγκρέατος.' started by alexalex, Apr 8, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. alexalex

  alexalex New Member

  Γειά σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εκ μέρους του αδελφού μου ο οποίος υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής λαπαροσκοπικά. 28 Μαρτίου έγινε η επέμβαση και μία βδομάδα μετά μέχρι και σήμερα αισθάνεται κομάρες χωρίς κανένα άλλο ιδιαίτερο σύμπτωμα. Είναι φυσιολογικό ή θα πρέπει να επισκεφτεί τον γιατρό του;
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Μια εβδομάδα μετά, θα μπορούσε να είναι ακόμη μετεγχειρητικό θέμα, αδυναμία λόγω φαρμάκων ή δίαιτας κλπ. Ομως δεν έχει θέσει η αποψη μου, διότι πρέπει να ξεκαθαριστεί αν συμβαίνει κατι ή όχι, ειδικά αν πρόκειται για μετεγχειρητικό θεμα σε επέμβαση που δεν συμμετείχα!
  Καλό θα είναι να ερωτηθεί ο χειρουργός!
 3. alexalex

  alexalex New Member

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Γιατρέ για την άμεση απάντησή σας!!
 4. mamanicks

  mamanicks New Member

  Επί του θέματος και εγώ να ρωτήσω εάν οι διάρροιες που έχω 4 μέρες μετά την εγχείρηση (λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή) είναι φυσιολογικές ή θα πρέπει να ανησυχώ. Να διευκρινίσω ότι κατά τα λοιπά η μετεγχειρητική μου πορεία πάει πολύ καλά (δεν έχω ούτε ναυτίες ούτε ιδιαίτερους πόνους).
  Τις διάρροιες τις έχω από εχθές εδώ και δύο μέρες (μέχρι και 4 φορές τη μέρα σαν νερό) κάθε φορά που θα φάω. Εάν οφείλονται στην αφαίρεση της χολής, θα σταματήσουν με την πάροδο της ανάρρωσης; Να πω ότι δεν τρώω ακόμη ιδιαίτερα λιπαρές τροφές και ότι δεν έχω ακουμπήσει κρέας παρά μόνον γαλοπούλα.
  Ευχαριστώ..

Share This Page