1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. vassoulipapaki

    vassoulipapaki New Member

    Γειά σας , είμαι 40 Εχω περιεργους μαστους που τους παρακολουθώ κάθε 4-6 μήνες και σε κάθε καινουργιο ευρημα τρέχω .... Στον έναν μου μαστο έχω ένα μορφωμα μικρο που το παρακολούθησα και με μαγνητική και fna που μέχρι στιγμής δεν εδειξε κάτι κακο και στον άλλο μου μάστο έχω ένα μικρό ζαρωμα- βαθούλώμα το οποιο το βλέπω μόνο όταν κρύωνω και η θηλη είναι μαζεμένη. Μέσα στο διαδύκτιο η μόνη αιτία που μπορει να ζαρώσει ή να κάνει βαθουλώμα είναι η κακοήθεια . Υπαρχους άλλες αιτίες που να κάνει ο μαστος το βαθούλωμα- ζαρωμα;; ή είναι μόνο νεοπλασία.. δεν μπορω να καταλάβω. θα χαρώ πολύ να μου απαντησετε. σας ευχαριστω
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Καλημέρα! Το βαθούλωμα συνήθως οφείλεται σε ανάπτυξη νεοπλάσματος ή σε φλεγμονή του μαστού. Την πιο υπεύθυνη απάντηση όμως θα την πάρετε απ' τον μαστολόγο που σας παρακολουθεί ο οποίος γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα το ιστορικό σας και τις εξετάσεις σας.

Share This Page