1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΛΙΠΟΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΟ

Discussion in 'Ανακοινώσεις Μελών!' started by makis123, Nov 10, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. makis123

  makis123 New Member

  Καλησπέρα, ήθελα να μου δώσει κάποιος τα φώτα του! Τον Ιούνιο διαπίστωσα ότι στο πρωκτό (κοντά στο δακτύλιο αυτό πως το λένε) κάτι σαν λιποματάκι . Λοιπόν, πριν από αυτό ήθελα να πω κάτι συμπτώματα.
  1. Είχα κάψιμο κάποιες φορές . Να διευκρινίσω επειδή τρώω πολλά καυτερά κάποια περίοδο έβαζα σε καθημερινή βάση τζίντζερ στο τσάι και όποτε πήγαινα τουαλέτα ένοιωθα κάψιμο.
  2. Λίγες μέρες πριν δω το λιποματάκι τα κόπρανα ήταν πολύ σκληρά. Να σημειώσω επειδή έπινα πολύ τσάι , δεν έπινα νερό ( δε ξέρω αν μεσολαβεί σε αφυδάτωση αυτό λόγω καφείνης που έχει το τσάι)
  3. Περπατώ πολύ. Και έτσι μια μέρα τον Ιούνιο τυχαία διαπίστωσα αυτό

  Απ οτι το είδα το έβγαλα φωτο έχει το χρώμα του δέρματος. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει? Σε γιατρό ΔΕΝ πάω γιατί απλά δεν τους εμπιστεύομαι 100% θα μου πουν θέλει χειρουργείο και δεν έχω όρεξη να πάω σε 2-3 διαφορετικούς. Ένας φίλος μου είχε κάποτε λιποματάκι και ένας γιατρός τον είπε θέλει χειρουργείο και θα κοστίσει 1000+ ευρώ .Μετά πήγε σε έναν άλλο καιτον είπε απλά να πλυθεί με μπεταντίν! Επομένως δε παίζει να πάω σε γιατρό. Ευχαριστώ!!

Share This Page