1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Λεμφαδένες κοντά στον αυχένα

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by Mageking, May 26, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Mageking

  Mageking New Member

  Καλημέρα σας. Εδώ και 2 μέρες έχω πίσω στον αυχένα στην αρχή του τριχωτού της κεφαλής 2 πολύ μικρά μαλακά "μπαλάκια" που όταν τα ακουμπάω με πονάνε και είναι από την αριστερή πλευρά.Σήμερα πάλι έψαξα και από την δεξιά μεριά και παρατήρησα ότι με πονούσε λίγο κι εκεί. Να πω βέβαια πως ο πόνος είναι ελάχιστος και ότι πριν 3-4 μέρες η γυναίκα μου με πείραζε με μασάζ σε εκείνα τα σημεία. Πρέπει να ανησυχώ ή να τρέξω αμέσως στον γιατρό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. Mageking

  Mageking New Member

  Να προσθέσω πως έκανα εμβόλιο ιλαρά πριν από 1+ βδομάδα και πως πέρασα ένα ψιλολουμπαγκο προ λίγων ημερών. Δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά μπορούν να σχετίζονται αλλά νομίζω πως πρέπει να τα πω.
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Δεν είναι ανησυχητικό. Λεμφαδενάκια είναι κοινώς άμυνα του οργανισμού ενδεχομένως και στο εμβόλιο. Μη τα πειράζετε καθόλου και θα σταματήσουν να ενοχλούν. Άλλα φεύγουν κι άλλα παραμένουν. Στην περίπτωση διόγκωσης ή αύξησης να σας δει χειρουργός.

Share This Page