1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Κίτρινη Γλωσσα

Discussion in 'Διάφορα Θέματα εκτός Κατηγοριών!' started by elir, Nov 7, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. elir

  elir Member

  Δεν πιστεύω ότι ειναι κάτι αυτό αλλα πρόσεξα ότι η γλωσσα μου είναι κίτρινη και μου φανηκε παραξενο η αληθεια είναι πως τις τελευταιες μερες καπνιζω καπνο αντι τα σουπερ λαιτ σλιμ τσιγαρα που κάπνιζα και εχω μια γευση τσιγαριλας στη γλωσσα..μπορει να ειναι απο αυτό?
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Είναι πολύ πιθανό! Tο κάπνισμα μπορεί να αλλάξει το χρώμα της γλώσσας αλλά και να την κάνει και τριχωτή! Μία μυκητίαση μπορεί επίσης να δημιουργήσει μία κίτρινη, παχιά και άγρια γλώσσα. Ακόμη και η λήψη μιας αντιβίωσης μπορεί να αλλάξει το χρώμα της. Καλό θα ήταν να σταματήσεις τον καπνό και να επιστρέψεις ξανά στα παλιά σου τσιγάρα. Βέβαια το ιδανικότερο θα ήταν να διακόψεις εντελώς το κάπνισμα!!!;) Επίσης θα βοηθήσει πολύ εάν μετά το βούρτσισμα των δοντιών σου βουρτσίζεις και τη γλώσσα σου. Στη περίπτωση που μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα η γλώσσα σου δεν έχει επανέλθει στο φυσιολογικό της χρώμα τότε θα πρέπει να ζητήσεις τη γνώμη ενός δερματολόγου ή οδοντίατρου.
 3. elir

  elir Member

  Nαι αυτο εκανα δεν αντεχα αυτη τη γευση τσιγαριλας στο στομα..
  ευχαριστώ
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Να'σαι καλά! :smile:
 5. ADelides

  ADelides Member

  Ή ενός Ωτορινολαρυγγολόγου!!!
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ναι, πολύ σωστά. Ξέχασα ίσως την σημαντικότερη ειδικότητα για το συγκεκριμένο πρόβλημα.:redface:

Share This Page