1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Κύστη Κόκκυγος

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by Semina, Jun 2, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Semina

  Semina New Member

  Γεια σας... Έχω μερικές απορίες σχετικά με την κύστη κόκκυγος. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι ο φίλος μου έχει εφτά (7) συρίγγια στην ουρά του. Πήγε σε κάποιο χειρουργό κ αυτός διαπίστωσε πως όντως έχει κύστη κόκκυγος κ του έδωσε παραπεμπτικό για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο φίλος μου είναι φαντάρος κ θα ήθελα να μάθω πόσες μέρες θα χρειαστεί αναρρωτική άδεια κ αν μετά θα μπορεί να σηκώσει βάρη, αν θα μπορεί να κινείται κανονικά, να κάθεται κλπ. Δεν ξέρω αν θα έχει διαφορετική αντιμετώπιση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Θα ήθελα να με ενημερώσετε με κάθε λεπτομέρεια.

  Σας ευχαριστώ πολύ!!
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Το να σας ενημερώσω με καθε λεπτομέρεια για το τι θα γίνει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο είναι ..λιγο δύσκολο!!!:biggrin:
  Πάντως γενικά η επέμβαση είναι εύκολη, η άδεια μπορεί να είναι 15ήμερη, και η δυνατοτητα να μπορεσει να κινηθεί ή να σηκώσει βάρη είναι εφικτή μετά απο λίγες μερες...εφ'οσον γίνει μια σωστή επέμβαση!!!

Share This Page