1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Κύστη Κόκκυγος Ή Ισχιαλγία??

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by alexpan2004, Oct 2, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. alexpan2004

  alexpan2004 New Member

  Γεια σας κ συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας,

  Νομίζω είναι μια συχνή απορία αν ενας πόνος κοντα στον κοκκυγα αλλα στο πλαι (σε εμενα αριστερα) προέρχεται απο κύστη κοκκυγα ή αν είναι τελικά ισχιαλγία.

  Ο πόνος μου εμφανίστηκε μετα από ύπνο σε κρεβάτι με μια μικρή κλίση και για δυο εβδομάδες από τότε παίρνω αντιφλεγμονώδη (τα μικρά voltaren ανα 12 ώρες) τα οποία βοηθούν χωρίς όμως να υποχωρεί ακομα και σήμερα τελείως ο πόνος.

  Ο πόνος είναι ιδιαίτερα έντονος όταν κάθομαι στο ύψος του ισχίου περισσότερο παρά του κόκκυγα στην αριστερή πλευρά, και πολλές φορές (όταν κατεβάζω προς τα κάτω το κεφάλι μου ιδιαίτερα) με "χτυπάει" σε όλο το δεξί πόδι από πίσω μέχρι την φτέρνα!!

  ψηλαφώντας την περιοχή που πονάει, νοιώθω μια μικρή φλεγμονή και αυτό είναι που με μπερδέυει για το αν πρόκειται για κύστη κόκκυγος. Μπορεί μια τέτοια κύστη να προκαλεί πόνους σαν αυτούς που περιέγραψα??

  σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή,
  Αλέξης, βιολόγος
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Γειά σας.
  Δεν μπορεί να συσχετιστεί φλεγμονή σε κύστη κοκκυγος με ισχιαλγία, αλλά μονο με τοπικο άλγος.
  Θα πρέπει να σας δει χειρουργός.

Share This Page