1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Κάψιμο Κάτω Από Τον Αφαλό

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by joubas, Mar 11, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. joubas

  joubas New Member

  Καλησπέρα σε όλους σας.Νιώθω ένα κάψιμο κάτω από τον αφαλό εδώ και 2 μέρες,όχι πάρα πολύ αλλά το νιώθω σαν ενόχληση και έχω αρκετά αέρια.Θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας αν θα έπρεπε να επισκεφθώ άμεσα κάποιο γιατρό.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα. Συνήθως οι ενοχλήσεις που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ομφαλού έχουν σχέση με παθήσεις του παχέος εντέρου. Ένας γαστρεντερολόγος θα μπορέσει να εκτιμήσει την κατάσταση!
  Στην περίπτωση όμως που υπάρξει έντονος πόνος που κατευθύνεται προς τη δεξιά κάτω μεριά της κοιλιάς και χειροτερεύει τότε ίσως να πρόκειται και για σκωληκοειδίτιδα που όμως εκεί θα πρέπει να ζητηθεί άμεσα εξέταση από ιατρό παθολόγο, γαστρεντερολόγο η χειρουργό.

Share This Page