1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Κολπίτιδα??

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by elizoukaki, May 17, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. elizoukaki

  elizoukaki New Member

  Καλησπέρα και απο εμένα,εδώ και 3 μέρες έχω έναν ερεθισμό που συνοδευέται απο έντονη φαγούρα εσωτερικά του κόλπου και παρατήρησα ιδιαίτερη ξηρότητα επίσης.Να σημειώσω οτι παίρνω αντισυλληπτικά χάπια και πως προ 10 ημερων πέρασα γαστρεντερίτιδα με έντονες διάρροιες.Επικοινώνησα με την γυναικολόγο μου και μ σύστησε να κάνω μια καλλιέργεια κολπικού υγρούγια τυχόν μύκητες!Περιμένω αποτελέσματα..αν βγεί αρνητική τι να κάνω? Η μικροβιολόγος μου σύστησε επανάληξη της καλλιέργειας και μετά το τέλος της περιόδου μου ενώ η γυναικολόγος μ είπε οτι δεν επηρρεάζεται τ αποτέλεσμα απο το σε ποια μέρα του κύκλου μας βρισκόμαστε!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Πιθανότατα να είναι μύκητες αφού αυτοί προκαλούν τις περισσότερες φορές φαγούρα και ξηρότητα. Ό,τι και να είναι πάντως η καλλιέργεια θα το δείξει κι εσείς θα πάρετε την ανάλογη θεραπεία.
 3. elizoukaki

  elizoukaki New Member

  Και όμως η καλλιέργεια βγήκε αρνητική με εικόνα πτωχής φυσιολογικής χλωρίδας..η γιατρός μου συνέστησε eva biolact και τα συμπτώματα πολλαπλασιάστηκαν με αποτέλεσμα να είμαι 15 μέρες έτσι..ξεκίνησα αυτοβούλως sporanox(2 καψάκια για 4 ημέρες εγώ και για 3 μέρες ο σύντροφος μου) καθώς και κρέμα combi πρωί βράδυ για μια εβδομάδα..ελπίζω να ηρεμήσω γιατί είναι ΜΑΡΤΥΡΙΟ

Share This Page