1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

κνησμός

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by Sofia Mis, May 27, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Sofia Mis

    Sofia Mis New Member

    Καλησπέρα, εδώ και 3 μέρες έχω κνησμό στον πρωκτό, δέν είναι πολύ έντονος αλλα αρκετά ενοχλητικός , να προσθέσω επίσης οτι έχω απο πολύ μικρή ηλικία όπως μου έχει πει η μαμά μου κατι σαν κρεατοελιά στην εξωτερική περιοχή του πρωκτού η οποία δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ ,μόνο το πολύ δύο φορές που την ερέθισα μάτωσε ελάχιστα και δεν έχει αλλάξει και σχήμα. Τώρα βεβαια νομίζω πως είναι λίγο πιο μεγάλη και κρέμεται (οσο καλά μπορώ να το εξηγήσω)... μπορεί κάποιος να μου πεί τι μπορεί να είναι? και το αν θα πρέπει να επισκεφτώ γιατρό?
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Καλησπέρα. Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για αιμορροϊδα. Όπως και να' χει εάν ενοχλεί είτε με πόνο και αίμα είτε με φαγούρα θα πρέπει να εκτιμηθεί από χειρουργό.

Share This Page