1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Κηρσοκήλη μετά από εγχείρηση

Discussion in 'Κήλες' started by alex99, May 23, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. alex99

  alex99 New Member

  Καλησπέρα,
  Είμαι 16 ετών και πέρσι σε μια επίσκεψη που είχαμε σε ένα κέντρο υγείας, με είπαν ότι έχω κηρσοκήλη στον αριστερό όρχι.. Όντως, την ίδια εβδομάδα πήγα σε έναν ουρολόγο και με υπέρηχο (αν το λέω σωστά), έδειξε ότι έχω..
  Ωστόσο, την εγχείρηση την έκανα σε μια κλινική μετά από 2 εβδομάδες, σε έναν ουρολόγο που όπως λέγεται έχει μεγάλη πείρα στο είδος αυτό.. Την έκανα την εγχείρηση, με ποια μέθοδο δεν θυμάμαι ακριβώς (έχω τομή αριστερά από τον αφαλό, για να τραβήξουν την φλέβα πάνω), και όταν πήγα να βγάλω τα ράμματα, είπε ότι η εγχείρηση έχει γίνει επιτυχώς..
  Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι παρατήρησα, ότι μετά από 1 χρόνο και 6 μήνες ακριβώς, ο όρχις δεν έχει έρθει στην σωστό σχήμα (είναι περίπου όπως ήταν μετά την εγχείρηση, που όπως αναφέρθηκε από τον γιατρό ήταν φυσιολογικό να είναι πρησμένος), και κάποιες φορές υπάρχει αυτό το ελάχιστο αλλά και αισθητό "τσιμπιματάκι" τόσο στον αριστερό όσο και τον δεξί όρχι..
  Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν, αν είναι ανησυχητικό όλο αυτό, αν έγινε τίποτα και αν θα έπρεπε να κάνω μια επίσκεψη σε έναν ουρολόγο..
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Share This Page