1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Και όμως είναι ακόμα εδώ...και αυτό το καλοκαίρι...

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by Μαρία Κ., Aug 6, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Μαρία Κ.

  Μαρία Κ. New Member

  Καλησπέρα.
  Πριν 4 χρόνια έκανα εγχείρηση αφαίρεσης της κύστης και από τότε βιώνω μια συνεχή ταλαιπωρία(τώρα είμαι 19 χρονών).Η περιοχή άνοιγε και έκλεινε κάθε τρεις και λίγο...είχα κάνει τα πάντα...από αλλαγές με γάζες μέχρι και καθημερινό καυτηριασμό της περιοχής...κάτι μου ''βρομούσε'' και αποφάσισα να πάω σε άλλον γιατρό.Αυτά...Εν ολίγοις πάω αύριο για δεύτερη επέμβαση και φοβάμαι πάρα πολύ..Τις τελευταίες μέρες μου έρχονται συνέχεια στο μυαλό ''εικόνες'' από την πρώτη φορά που ήταν πολύ επώδυνη...τα έχω παίξει!
  Ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως 20 Αυγούστου θα μπορέσω να ταξιδέψω κανονικά και αλλαγές θα μπορέσει να μου της κάνει η μητέρα μου που είναι νοσηλεύτρια. Και πάλι όμως δεν σταματώ στιγμή να ανησυχώ.
  Σας παρακαλώ όποιος έχει να μοιραστεί κάτι να το κάνει γιατί θα τζαζέψω από το άγχος!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Μαρία θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Μην μπεις με άγχος γιατί συνήθως αυτό είναι που ταλαιπωρεί με διάφορες επιπλοκές. Μη σκέφτεσαι την πρώτη φορά... Τώρα έχεις άλλον γιατρό και άλλη ηλικία! Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!!
 3. Μαρία Κ.

  Μαρία Κ. New Member

  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Πραγματικά δεν έπρεπε να έχω καθόλου άγχος! έχουν περάσει σχεδόν 5 ώρες από την επέμβαση και πονάω ελάχιστα ως και καθόλου! :_applauso::_applauso::_lol:μετά την επέμβαση έπρπε να κάτσω ανάσκελα 1 ώρα για να μην αιμορραγησει..εκει πονεσα λιγο αλλα και παλι σχεδον τιποτα...Μόνο που όταν τελείωσε ο ορός μου και σηκώθηκα ζαλιζόμουν...Αλλά ο γιατρός είπε ότι οι σφυγμοί μου είναι πολύ καλοί.Θα κάνω και αλλαγές με αυτές τις γάζες με τον άργιλο..πιστεύεται ότι είναι καλές!?
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ναι κορίτσι μου, θα βοηθήσουν πολύ! Άδικα ανησυχούσες. Καλή και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι και πάντα με αισιοδοξία !!!
  Μαρία Κ. likes this.

Share This Page