1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ημέρα Καριέρας Ιατρικών Επαγγελμάτων - Careers in White

Discussion in 'ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ' started by Careers in White, Apr 30, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Careers in White

  Careers in White New Member

  Στις 10 και 11 Μαΐου Cariere το în alb ανοίγει και πάλι τις πύλες του για όλους τους επαγγελματίες του Ιατρικού κλάδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Η είσοδος είναι δωρεάν!

  * Αθήνα , 10/5/2014 - Electra Palace Hotel:
  www.careersinwhite.com/Job-Fairs/GREECE-Athena-Electra-Palace-Hotel-10-05-2014

  * Θεσσαλονίκη , 11/5/2014 - Electra Palace Hotel:
  www.careersinwhite.com/Job-Fairs/GREECE-Thessaloniki-Electra-Palace-Hotel-Thessaloniki-11-05-2014

  Παρουσίαση: "Ce să fac la interviu ... un mâinile pe experiență", prin Μαρία Χιόνη - Instructor de Medical engleză Terminologie și Abilitati de comunicare, Universitatea din Atena.


  Η εκδήλωση είναι ειδικά προορισμένη για Ιατρικό προσωπικό που αναζητά εργασία στη χώρα του και στο εξωτερικό. Ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές μαζί με γραφεία ευρέσεως εργασίας θα δώσουν το «παρών» στην Ημέρα Καριέρας για να έρθουν σε επαφή με όσους αναζητούν εργασία στον Ιατρικό κλάδο και να τους υποστηρίξουν άμεσα ώστε να βρουν δουλειά.



  Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας αφορούν χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Αυστρία και η Ελβετία. Μπορούν να δηλώσουν όλοι οι επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα.



  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης. www.careersinwhite.com

Share This Page