1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΙΛΙΓΓΟΣ??? ΑΠΟ ΤΙ???

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Maria78, Aug 29, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Maria78

  Maria78 New Member

  Καλησπερα,
  Πασχω καιρο απο ζαλαδες και πονοκεφαλους. Εχω επισκεφθει νευρολογο και οφθαλμιατρο και εχω κανει εξετασεις οπως μαγνητικη εγκεφαλου & αυχενα, αιματολογικες και υπερηχο καρωτιδων. Το μονο ευρημα ηταν ευθειασμος ΑΜΣΣ. Εδω και δυο μερες εχω ιλιγγους και δυο λιποθυμικα επεισοδια. εχω ανησυχησει ιδιαιτερα.. θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου δινατε μια γνωμη.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Η αιματολογική ήταν μόνο γενική ;;;
 3. Maria78

  Maria78 New Member

  Περιλάμβανε σίδηρο, φεριτίνη, προλακτίνη, Β12, αιματοκρίτη και δείκτη φλεγμονής CRP όπως και ΤΚΕ.
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Το μυαλό μου τρέχει στον λαβύρινθο. Θα έλεγα να το ψάξεις με έναν καλό ΩΡΛ...
 5. Maria78

  Maria78 New Member

  Aυτό σκέφτηκα και εγώ. Έχω ραντεβού σήμερα. Να φανταστώ πως θα βγει κάποιο συμπέρασμα από το ακουόγραμμα και το τυμπανόγραμμα?
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Όχι, δεν έχει σχέση ο λαβύρινθος με αυτές τις εξετάσεις αφού είναι ανεξάρτητο όργανο που ελέγχει την ισορροπία μας. Χρειάζεται άλλη εξέταση που την κάνει ο ΩΡΛ.
 7. Maria78

  Maria78 New Member

  Kαλημέρα και πάλι, διαπιστώθηκε πως υπάρχει θέμα και με τους 2 λαβυρίνθους αλλά κυίως με τον αριστερό.
  Το θέμα είναι ότι εκτός από τον ίλιγγο στον οποίο το Vertigo-Vomex δεν κάνει και πολλά έχω και τρομερό και ανυπόφορο πονοκέφαλο. Έχετε κάτι να προτείνετε? Προς το παρόν το παλέυω με mesulid.
 8. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Οτιδήποτε και να παίρνεις μετά από λίγο θα το συνηθίζει ο οργανισμός σου και δε θα σε πιάνει. Κοίταξε άμεσα το θέμα με τους λαβυρίνθους και το όλο θέμα θα αποκατασταθεί.
 9. Maria78

  Maria78 New Member

  Γεια σας ξανά! Επανήλθα με νέα ερώτηση, ενώ φαίνεται πως ο ίλιγγος υποχώρησε ενώ οι πονοκέφαλοι καλά κρατούν, κάνω θεραπεία με μεντρολ λόγω πτώσης ακοής. Σε αιματολογικές εξετάσεις των προηγούμενων ημερών παρατηρήθηκαν λευκά 12700 ενώ crp 0.1. Δικαιολογούνται από τη λήψη κορτιζόνης οι τιμές αυτές οι υποδηλώνουν κάτι που θα έπρεπε να ψάξω παραπάνω?
 10. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Δικαιολογούνται. Καλό θα ήταν να τελειώσεις την κορτιζόνη και μετά από κάποιο διάστημα να τις επαναλάβεις. Θα γνωρίζεις φαντάζομαι πως η κορτιζόνη πρέπει να κοπεί σταδιακά.
 11. Maria78

  Maria78 New Member

  Nαι, από 2 χάπια ημερησίως είμαι στο 1 και μάλλον θα περάσω στο μισό.
  Εκείνο που με προβληματίζει είναι ο πονοκέφαλος που επιμένει. Μήπως να αρχίσω να ερευνώ την πιθανότητα ύπαρξης αυτοάνοσου??
 12. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Θεωρώ ότι φταίνε οι λαβύρινθοι. Τελείωσε πρώτα με τις θεραπείες σου και αν συνεχιστούν το κοιτάς.

Share This Page