1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Γρομπαλάκια

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by tassos, May 10, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. tassos

  tassos New Member

  Καλησπέρα είμαι ο Τάσος 22 ετών και παρουσιάζω το εξής...Κοντά 2 χρόνια τώρα εμφανίζω κάποια γρομπαλάκια συγκεκριμένα 3 πίσω απο το αυτί μου τα οποία ποτέ δεν με ενόχλησαν, και άλλο ένα στην απέναντι πλευρά το οποίο είναι σχεδόν μηδαμινό, μόνο με ψηλάφιση το καταλαβαίνω...Σε γιατρό πήγα αλλα μου πε αν δεν μεγαλώσουν ν α μην ασχοληθώ, και οι εξετάσεις μου εκτός απο cpk που είναι λίγο ψηλά επειδή γυμνάζομαι και αιματοκρίτη που είναι στο 49 είναι πάρα πολύ καλές...Πρέπει να ανησυχώ? Γιατί δεν υποχωρούν τόσο καιρό?
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Πιθανότατα δεν υποχωρούν, διότι αποτελούν απλούς μικρούς λεμφαδένες της περιοχής που φυσιολογικά υπάρχουν ή εμφανίστηκαν καποια στιγμή μεταά απο καποιες απλές φλεγμονές της περιοχής.
  Οπως σας είπαν να μηνα ανησυχείτε, και να τα παρακολουθείτε μηπως μεγαλώσουν ή σας ενοχλήσουν.
 3. ADelides

  ADelides Member

  Αν είναι σχετικά μαλακά ενδέχεται να είναι και σμηγματογόνες κύστεις που εμφανίζονται συχνά σε αυτήν την περιοχή.

Share This Page