1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Γρομπαλάκι στο λαιμό

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by Nina03, Aug 13, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Nina03

  Nina03 New Member

  Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις άμεσες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις που δίνετε. Το πρόβλημά μου είναι παρόμοιο με αρκετούς χρήστες, αλλά θα ήθελα και γω μια απάντηση. Εδώ και έξι-εφτά μήνες παρατήρησα τυχαία αριστερά και χαμηλά στο λαιμό μου ένα μικρό γρομπαλάκι, ευκίνητο, μαλακό στην υφή, το οποίο δε με έχει πονέσει ποτέ μέχρι σήμερα. Δε θεωρώ οτι έχει μεγαλώσει και ούτε φαίνεται εξωτερικά. Να σημειώσω οτι μέσα σε αυτό το διάστημα έπαθα ιγμοριτίδα και αμυγδαλίτιδα (έχω μεγάλη ευαισθησία στις αμυγδαλές και σχεδόν κάθε χρόνο παθαίνω και από μια) Πήρα αρκετή αντιβίωση, αλλά το γρομπαλάκι προυπήρχε της ασθένειας. Πιστεύετε πως είναι κάτι ανησυχητικό; Πρέπει να πάω σε γιατρό να το δεί; Συγγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.:emozionato:
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα. Είναι λεμφαδενάκι λόγω των ιώσεων. Σε κάποιους φεύγει άμεσα και σε κάποιους άλλους μένει ακόμη και μήνες! Αν δε μεγαλώσει και δεν ενοχλεί δεν τίθεται θέμα ανησυχίας.
 3. Nina03

  Nina03 New Member

  Σας ευχαριστώ πολύ!!
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Παρακαλώ, να είστε καλά !!!

Share This Page