1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Γρομπαλάκι στη μασχάλη...

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by Guybrush, Sep 14, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Guybrush

  Guybrush New Member

  Καλησπέρα σας!

  Κατ'αρχάς, σας ευχαριστώ για ένα υπέροχο φόρουμ και για το χρόνο σας.

  Πριν από λίγο κάνοντας μπάνιο ανακάλυψα γρομπαλάκι, διαμέτρου ίσως 1εκ, στη δεξιά μασχάλη. Δεν έχω άλλο πρήξιμο ενώ πρέπει να εμφανίστηκε ξαφνικά - εντός των τελευταίων ημερών. Ενώ είναι καλά ορισμένο, δεν κινείται ιδιαίτερα όταν το σπρώξω. Να σημειώσω ότι είμαι άνδρας, 37.

  Γνωρίζω ότι μπορεί να οφείλεται στο ξύρισμα (ναι, παρ'ότι είμαι άνδρας, το βρίσκω καλό σημείο υγιεινής) ή στο αποσμητικό και, προφανώς θα πρέπει να απευθυνθώ σε ενδοκρινολόγο (;), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ποιες θα μπορούσαν να είναι οι πιθανές διαγνώσεις, καθώς επίσης και σε ποιο σημείο θα πρέπει να απευθυνθώ σε γιατρό - αμέσως; Να περιμένω λίγες μέρες μήπως φύγει, και αν ναι,πόσες; Να σταματήσω/αλλάξω το αποσμητικό;

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 2. Guybrush

  Guybrush New Member

  Να συμπληρώσω ότι παρατήρησα καιμία κοκκινίλα στο δέρμα, ενω δεν πονάει (προς το παρόν τουλάχιστον, κατανοώ ότι αυτό δεν είναι καλό).

  Ευχαριστώ και πάλι!
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Συνήθως αυτά τα κάνει το ξύρισμα και αποχωρούν εντός της εβδομάδος. Στην περίπτωση που παραμένει θα πρέπει να ελεγχθεί από χειρουργό.

Share This Page