1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Danis

  Danis New Member

  Γεια σας!ονομάζομαι Δανης κι το εξής πρόβλημα!πριν ένα μήνα βρήκα τυχαία στη δεξιά πλευρά λαιμού μου ένα γρομπαλακι!το εδειξα σε ωριλα ο οποίος μου είπε να μην ανησυχω ακόμα κι αν δεν εξαφανιστεί!τώρα,ενα μετά, έχει μειωθεί σε μέγεθος νομίζω,μιας και πρέπει να πιεσω περισσότερο το σημείο για να το ψηλαφισω!θα έπρεπε να είχε φύγει κανονικά και θα ήταν καλό να ξαναεπισκεφθω το γιατρό μου ;
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αν διαβάσεις όλα τα ποστ για το συγκεκριμένο θέμα θα καταλάβεις ότι είναι εντελώς φυσιολογικό και δεν τίθεται θέμα ανησυχίας. Μόνο μη το σκαλίζεις γιατί τότε θα κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά.
 3. Danis

  Danis New Member

  Ευχαριστώ για την απάντηση!ακόμα κι αν δε φύγει εντελώς ποτέ δεν πρέπει να με ανησυχησει;επίσης να πω ότι εδώ και ένα χρόνο άγγιζω και άλλο ένα στο λαιμό στο μέγεθος μικρού φασολιού κι ένα στο ίδιο μέγεθος πάλι στο ποδι μου κοντά στο εσώρουχο:_s:
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Όσο παραμένουν μικρά και δεν ενοχλούν δε μας ανησυχούν και φυσικά δεν τα πειράζουμε. Αυτά τα γρομπαλάκια μπορούν να μείνουν και για χρόνια εκεί αλλά ειναι η άμυνα του οργανισμού.
 5. Danis

  Danis New Member

  Αυτό στο πλάι στο εσώρουχο αλλά και αυτό στο λαιμό είναι σαν φασολια μικρά!κι εδώ κι ένα χρόνο που τα έχω ανακαλύψει δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου .να απευθυνθω σε ειδικό ή απλώς να μην ασχοληθω και τα πειραξω;

Share This Page