1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Γρομπαλακι στον λαιμο

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by Markella, Jul 17, 2018.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Markella

  Markella New Member

  Καλησπέρα εδώ και δύο χρόνια έιχα εντοπίσει ένα γρομπαλακι δεξιά του λαιμού κοντά στον σβέρκο σαν σταφυλακι και κινητό το χε δει παθολόγος μου είπε λαμφανεδακι εγώ το ξέχασα μετά τελείως και έκανα υπέρηχο θυρεοειδούς για έναν οζο που το παρακολουθώ κάθε χρόνο αλλά δεν έχω αναφέρει ποτέ για αυτό το γρομπαλακι δεν ξέρω αν το πιάνει ο υπέρηχος εκεί που είναι δύο χρόνια σταθερό εκεί δεν ξέρω αν ήταν και από πριν εκεί εγώ πριν δύο χρόνια το ανακάλυψα να ξανά κάνω υπερηχογράφημα συγκεκριμένα για αυτό να το αναφέρω?Γιατί δύο χρόνια πολλά δεν Είναι?
 2. Markella

  Markella New Member

 3. Markella

  Markella New Member

  Επίσης δεν με ενοχλεί ούτε με ποναει κατά καιρούς το θυμάμαι για λίγο!
 4. Markella

  Markella New Member

  Και εξετάσεις αίματος θυρεοειδή έχω κάνει και δεν έχω απλά δεν ξέρω άμα το πιάνει ο συγκεκριμένος υπέρηχος στο σημείο που εξήγησα που είναι
 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Είναι απλό αθώο λεμφαδενάκι που όμως σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να το πειράζετε. Σε άλλους φεύγουν και σε άλλους παραμένουν για χρόνια! Σύνηθες φαινόμενο και στα μωρα! Διαβάστε τα παραπάνω σχετικά ποστ και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Share This Page