1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Γρομπαλακι στην μασχαλη

Discussion in 'Παθήσεις Μαστού (Καλοήθεις και Κακοήθεις)' started by areti, Dec 17, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. areti

    areti New Member

    γεια σας!! Παρακαλω πολυ προς άμεση απάντηση οσο ειναι εφικτό βεβαίως. Τον τελευταίο καιρο εχω φαγούρα στις μασχάλες μου με αποτέλεσμα να είχαν κανει κοκκινίλες και σπυράκια. Γενικα εχω θέμα με φαγούρα , αλλεργίες κτλ. Τον τελευταίο καιρο προσπαθώ να μην ξύνομαι αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτό. Σημερα ομως την ωρα που πηγα να ξύστω, ψηλάφησα το σημείο και ανακάλυψα οτι εχω ενα μπαλάκι μικτό το οποίο εξωτερικά δεν ειναι κόκκινο και δεν ποναει. Μπορει να δημιουργήθηκε απο το ξύσιμο; ειμαι και κρυωμενη με πονόλαιμο και αρχίζω και σκεφτομαι διαφορα... ας μογ απαντησει καποιος.
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Πολλά μπορεί να ευθύνονται γι' αυτή την κατάσταση ξεκινώντας απ' το αποσμητικό, το ξυραφάκι, το συνθετικό μπλουζάκι, ακόμη και ο ίδιος ο ιδρώτας. Το ξύσιμο επιδεινώνει την κατάσταση και το μπαλάκι είναι προφανώς ερεθισμένος αδένας.

Share This Page