1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

γραμμοειδής διήθηση περιομφαλικά

Discussion in 'Κήλες' started by ευτυχία, Apr 18, 2008.

 1. ευτυχία

  ευτυχία New Member

  καλησπέρα!θυμάστε που σας ειχα πει οτι μετά απο τη λαπαροσκόπηση μου είχαν βρεί κάτι σαν κήλη στον αφαλό!πριν 3 βδομάδες έκανα προγραμματισμένη αξονική και μου είπαν ότι παρατηρείται γραμμοειδής διήθηση του υποδόριου λίπους περιομφαλικά δεξιά.μου έδωσαν και ένα φάρμακο αλλά δεν με βοηθάει!συνεχίζω να έχω πρόβλημα με τον αφαλό.τι σημαίνει ακριβώς αυτό;
 2. axiarchos

  axiarchos New Member

  Αυτό που σας είπαν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ!!!:cool:
  Αν συνεχίζετε να έχετε ενοχλήματα τότε το καλύτερο θα ήταν να σας δει ένας έμπειρος χειρουργός ώστε να πάρετε μια σωστή διάγνωση.
 3. ευτυχία

  ευτυχία New Member

  καλημέρα!υπάρχει περίπτωση να είναι κήλη και να μην φάνηκε στην αξονική;ή να μην έχει γίνει σωστά η τομή σε εκείνο το σημείο;αυτό θα φαινόταν στην αξονική;στην αρχή μου είπαν ότι είδαν οτί είναι κήλη και μετά μου είπαν αυτό που έγραψα επάνω!
 4. axiarchos

  axiarchos New Member

  Η αξονική δεν μπορεί να διαγνώσει πάντα την ύπαρξη κήλης. Συνήθως όταν προβάλλει ενδοκοιλιακό περιεχόμενο μας δίνει εικόνα κήλης.
  ΌΠως σας είπα και χτες χρειάζεστε χειρουργική κλινική εξέταση:sorrriso:

Share This Page