1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΓΟΠ και εγχείρηση

Discussion in 'Παθήσεις Οισαφάγου - Παλινδρόμηση' started by Leo123, Dec 11, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
 1. Leo123

  Leo123 New Member

  Γεια σας είμαι 20 χρονοβόρο και εδώ και 1 χρόνο και κάτι ταλαιπωρούμε με ενοχλήσεις (κατά καιρούς έντονες) στο στομάχι, κάνοντας ένα μαραθώνιο εξετάσεων βρήκα τελικά πως πάσχω από ΓΟΠ(με μικρή διαφραγματοκηλη)+λειτουργική δυσπεψία και κάποιες γαστρίτιδες. Παίρνοντας φάρμακα εδώ και 2 μήνες περίπου δεν έχω ανακουφιστεί αρκετά με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί η ψυχολογία καθώς δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα όπως να γυρίσω πίσω στη πόλη σπουδών μου κλπ. επιπλέον λόγω των επίμονων συμπτωμάτων τρώω λίγο και υπό τον φόβο της έντονης ενόχλησης .Επίσης οι περιορισμοί στο διατροφολογιο και στο τρόπο ζωής μου φαίνονται αδιανόητοι και αδύνατων να συνεχιστούν για τόσα πολλά χρονιά που έχω μπροστά στη ζωή μου και γενικότερα σκέφτομαι πως δεν μπορώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου στερούμενος απλών απολαύσεων όπως φαγητό,λίγο αλκοόλ κλπ.
  Έτσι έχω πάρει την απόφαση να κάνω αντιπαλινδρομικη εγχείρηση .Είμαι βεβαία ακόμα στο στάδιο που ψάχνω για γιατρό,έχω απορία για το μεσώ κόστος της επέμβασης καθώς και για την αποτελεσματικοτιτα της σε βάθος χρόνου και για το μετεγχειρητικο στάδιο.
  Θα παρακαλούσα οποίος μπορεί να βοηθήσει σε οποιοδήποτε από τις παραπάνω απορίες ας απαντήσει από κάτω η' να στείλει προσωπικό μήνυμα.
 2. kostas967

  kostas967 New Member

  To κόστος είναι γύρο στα τρία χιλιάρικα σε ιδιώτη και τζάμπα σε δημόσιο,αρκεί να είσαι ασφαλισμένος,τα αποτελέσματα είναι εφόρου ζωής αλλά και να πάει κάτι στραβά με τον καιρό,απλά την ξανακάνεις,έχει μηδενική θνητότητα και νοσηρότητα και σε δύο μέρες θα είσαι στον σπίτι σου,με κάποιους διατροφικούς περιορισμούς για λίγους μήνες,μετά θα τρως ότι θέλεις.Δεν μας είπες το βασικότερο όμως αν έχεις οισοφαγίτιδα γιατί αν δεν έχεις τότε δεν μπορείς να κάνεις την εγχείρηση,η οισοφαγίτιδα είναι η μοναδική ένδειξη για να πας στο νυστέρι αλλιώς γιατρό δεν θα βρεις ποτέ για να σε χειρουργήσει εκτός και αν πας στο Mexico.Αν θέλεις και άλλα στοιχεία πχ γιατρούς και τι θα τρως μετά στείλε μου Inbox το fb σου ή ένα email να στα στείλω.
  Last edited: Dec 13, 2016
 3. kostas967

  kostas967 New Member

  To κόστος είναι γύρο στα τρία χιλιάρικα σε ιδιώτη και τζάμπα σε δημόσιο,αρκεί να είσαι ασφαλισμένος,τα αποτελέσματα είναι εφόρου ζωής αλλά και να πάει κάτι στραβά με τον καιρό,απλά την ξανακάνεις,έχει μηδενική θνητότητα και νοσηρότητα και σε δύο μέρες θα είσαι στο σπίτι σου με κάποιους διατροφικούς περιορισμούς για λίγους μήνες,μετά θα τρως ότι θέλεις.Δεν μας είπες το βασικότερο όμως αν έχεις οισοφαγίτιδα γιατί αν δεν έχεις τότε δεν μπορείς να κάνεις την εγχείρηση,η οισοφαγίτιδα είναι η μοναδική ένδειξη για να πας στο νυστέρι αλλιώς γιατρό δεν θα βρεις ποτέ για να σε χειρουργήσει εκτός και αν πας στο Mexico.Αν θέλεις και άλλα στοιχεία πχ γιατρούς και τι θα τρως μετά στείλε μου Inbox το fb σου ή ένα email να στα στείλω.
 4. Leo123

  Leo123 New Member

  έχω οισοφαγίτιδα Α' βαθμού και οι τα συμπτώματα μου είναι πολύ ενοχλητικά γι'αυτό αν και δεν είμαι φαν των επεμβάσεων θέλω να τη κάνω να απαλαγω μια για πάντα.Aν χρειαστω κάποια ακόμα πληροφορία θα σου πω.
 5. Chrismasgr

  Chrismasgr New Member

  Καλησπέρα σας , είναι το πρώτο μου post σε αυτό το forum που το βρήκα τυχαία για την πάθηση που έχω . Έχω ΓΟΠ και διαφραγματοκήλη . Με παρακολουθούν 2 γαστεντερολόγοι . Ο πρώτος αφου έκανα εξετάσεις και θεραπείες με φάρμακα καταλήξαμε ότι θα χρειαστώ χειρουργική επέμβαση . Ο δεύτερος αφου μου έκανε την τελευταία γαστροσκόπηση που έδειξε διαφραγματοκήλη (οι υπόλοιπες τρεις όχι ) κατέλεξε στο να κάνω χειρουργείο λόγο ότι φοβάται για οισοφάγο barret . Μετά πήγα σε τρεις χειρούργους οι οποίοι και οι τρεις καταλήξανε στο ίδιο συμπέρασμα . Χειρουργείο . Έχω όλα τα συμπτώματα . Άσθμα με έντονο βήχα , πόνος στο στήθος , τον κόμπο ότι πνίγομαι ,βραχνάδα , ναυτία. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο δεύτερος χειρούργος "δυσκολεύτηκε" λίγο να δώσει το οκ με το σκεπτικό ότι τα συμπτώματα στις γαστροσκοπήσεις είνα ποιό ήπια σε σχέση με αυτά που αναφέρω . Επίσης όταν του είπα ότι ο γαστερνερολόγος μου είπε ότι μπορώ να πάθω οισοφάγο barret μου είπε αποκλείεται γιατί δεν έχω οισοφαγίτιδα . Μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη - συμβουλή ; Εάν έχετε και κάποιο χειρούργο που είστε ευχαριστημένοι μπορείτε να μου το πείτε με πμ .
  Ευχαριστώ
 6. Γρηγόρης

  Γρηγόρης New Member

  Γειά σας θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιον καλό χειρουργό για νισσεν ??? Έχω εδώ και ενα χρόνο γοπ και δεν βοηθάει τίποτα, ψαχνο κάποιον με λογικές τιμές διότι εχω ρωτήσει έναν γιατρό και μου ζήτησε 7000 χιλιάρικα θεωρώ πως το ποσό αυτό δεν είναι λογικό

Share This Page