1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΓΑΣΡΤΟΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Discussion in 'Παθήσεις Οισαφάγου - Παλινδρόμηση' started by takhs2612, Oct 9, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. takhs2612

  takhs2612 New Member

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΡΑ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΗΤΑΝΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΣΤΟΜΙΟ ΧΑΙΝΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΣΤΡΙΤΗΔΑ.ΕΔΕΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΩΜΑ, Ζ LINEΣΤΑ 40 ΕΚ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ)ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΝΗΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΟΣ.ΑΦΟΥ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΥΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ!
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Η παλινδρόμηση μπορεί να συνεχίζεται και ασχετα αν εχει βελτιωθεί η εικόνα του οισοφάγου-στομάχου με φάρμακα.
  Κανονικά θα πρέπει να ελεγχθείτε περαιτέρω με 24ωρη pHμετρία και με βαριούχο γεύμα με ανάκλιση για περαιτέρω τεκμηρίωση του τι συμβαίνει.

Share This Page