1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Φούσκωμα Στο Στομαχι

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by jeanne, Nov 16, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 5 users.
 1. jeanne

  jeanne New Member

  Γεία σας. Τον τελευταιο καιρό αισθανομαι ενα φούσκωμα μια πίεση στο στομαχι με αποτέλεσμα να εχω την ανάγκη να παίρνω βαθιες αναπνοες.Τι μπορει να ειναι; Σας ευχαριστω πολύ
 2. maraki090874

  maraki090874 New Member

  Αχ,γλυκειά μου! Μόνο ο Θεός κι ο γαστρεντερολόγος μπορούν να ξέρουν τι είναι αυτό το φούσκωμα με την πίεση.Αν ημουν στη θέση σου,θα έψαχνα για τον δεύτερο:smile:
 3. Τάκης

  Τάκης Guest


  Τον τελευταίο καιρό που έχετε το πρόβλημα είχατε μεγάλο άγχος?
 4. jeanne

  jeanne New Member

  Ναι. ειναι γεγονος
 5. Τάκης

  Τάκης Guest

  Έχω ακούσει πως όταν έχουμε πολύ άγχος(και μου έχει συμβεί μερικές φορές) τότε νιώθουμε φούσκωμα. Δε ξέρω το λόγο.Μπορεί κάποιος γιατρός να μας το εξηγήσει.
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Να δημιουργούσε το άγχος μόνο φούσκωμα καλά θα ήταν!!! :cool:
 7. Το ανθρώπινο κορμί είναι ένα σύνολο, και η ψυχολογία του καθενός (δηλαδή το νευρικό του σύστημα) είναι μέρος αυτού του συνόλου και όχι κάτι ξεχωριστό.
  Η ψυχολογία επιδρά ακόμα και στην πορεία του καρκίνου, πόσο μάλλον σε απλά ζητήματα. Σίγουρα το άγχος συχνά μεγιστοποιεί τα ενοχλήματα του καθενός και σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργεί και εκ του μηδενός ενοχλήματα ή προβλήματα.
  Τι ακριβώς είναι αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει ειδικός
  Να σε δει γαστρεντερολόγος.
 8. Τάκης

  Τάκης Guest

  Σας ευχαριστούμε κ.Οικονόμου.

Share This Page