1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση για υπογονημότητα.

Discussion in 'Κήλες' started by panagioths, May 31, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. panagioths

    panagioths New Member

    Καλησπέρα σας.Ονομάζομαι Παναγιώτης είμαι 35 ετών και παρουσιάζω πρόβλημα υπογονημότητας.
    Το 2013 έκανα επέμβαση κιρσοκήλης και το σπερμοδιάγραμμα έγραφε ολική συγκέντρωση σπερματοζωαρίων 17.5 m/ml > 15 .Τρία χρόνια αργότερα προχθές δλδ το σπερμοδιάγραμμα γράφει 5,43.Ο γιατρός μου με εξέτασε με τον υπέρηχο ,είδε ότι η κιρσοκήλη φαίνεται εντάξει.Μου είπε οτι έπεσαν δραματικά τα σπερματοζωάρια και με υπέβαλε σε εξετάσεις αίματος για τις ορμόνες(αύριο θα έχω αποτελέσματα).Μου έδωσε χάπια για τρείς μήνες (profestil νομίζω δεν τα πήρα ακόμη).Γενικά ήταν πολύ απαισιόδοξος και οτι θα πρέπει να ξανακάνω σπερμοδιάγραμμα σε τρεις μήνες.
    Δε θα πρέπε να διορθώσει το πρόβλημα η επέμβαση του 2013;Υπάρχει πιθανότητα να ξανακάνω την επέμβαση για να λύσω το προβλημά μου;Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος.Θα μου προτείνατε να πάω να πάρω μια δεύτερη γνώμη απο άλλο γιατρό;

Share This Page