1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Ερωτήσεις Για Βουβωνοκήλη.

Discussion in 'Κήλες' started by cosmo, Oct 26, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. cosmo

  cosmo New Member

  Καλημέρα,

  θα ήθελα να μάθω σχετικά με την ανοικτή εγχείρηση βουβωνοκήλης και τοποθέτηση πλέγματος: Πόσος καιρός απαιτείται για την πλήρη ανάρρωση; Υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφευχθεί για να μην ξανα εμφανισθεί ; (Τι γίνεται με αυτούς που κάνουν χειρωνακτική εργασία?). Πότε μπορεί ο ασθενής να επιστρέψει στη σεξουαλική του ζωή; Ευχαριστώ!
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Απαντώ καθυστερημένα λόγω απουσίας.
  Η επέμβαση ανοικτά της βουβωνοκήλης είναι μία κλασική επέμβαση, απλά παρουσιάζει μετεγχειρητικό πόνο σχετικά, και μπορεί να απαιτήσει δύο βδομάδες για να μπορέσει καποιος να επανέλθει πλήρως στην εργασία του. Εξαρτάται βέβαια και απο το είδος της εργασίας του.
  Η χειρωνακτική εργασία είναι πιό δύσολη η επάνοδος αλλά συνήθως μετά απο αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν δυσκολίες. Το ίδιο και για την σεξουαλική ζωή.
 3. cosmo

  cosmo New Member

  Ευχαριστώ πολύ! :smile:

Share This Page