1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Ερεθισμός Κόλπου

Discussion in 'Γυναικολογικές Παθήσεις' started by eutuxia, Jun 10, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. eutuxia

  eutuxia New Member

  Καλησπέρα σας
  Έχω ένα πρόβλημα . Τα τελευταία δύο χρόνια έχω συχνές φαγούρες και τσουξίματα στον κόλπο και κυρίως μετά την επαφή . τον τελευταίο χρόνο ειδικά επειδή κάνω και laser στην περιοχή είναι ακόμα ποιο έντονος ο ερεθισμός . Έχω πάει στον γιατρό και μου είπε ότι δεν έχω ούτε μύκητες ούτε κολπίτιδα ούτε γενικά κάτι αλλά κάθε φορά πού ερχόμαστε σε επαφή με το αγόρι μου 2 - 3 μέρες μετά έχω αυτό το πρόβλημα αλλά και κατά την διάρκεια της επαφής έχω κάποια καψίματα και ενοχλήσεις . Τι γίνετε ?
  Σημείωση η επαφή γίνετε πάντα με προφυλακτικό διότι ο φίλος όταν κάνουμε χωρίς μετά βγάζει κάποιες κοκκινίλες στο πέος του .
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αυτό που προφανώς δε σου είπε ο γιατρός είναι ότι είσαι αλλεργική στο latex του προφυλακτικού όπως και πολλές γυναίκες εξάλλου...
 3. eutuxia

  eutuxia New Member

  συγνώμη να ρωτήσω κάτι και παλιά έκανα σεξ με προφυλακτικό αλλά δεν είχα πρόβλημα βέβαια μεσολάβησαν 4 χρόνια δεν το χρησιμοποιούσα και τα τελευταία 2 το ξαναχρησιμοποιώ. αλλά όταν έχω επαφή χωρίς προφυλακτικό με τον φίλο μ βγάζει κοκκινίλες στο πέος του κάτι που δεν το είχε με καμία άλλη κοπέλα πριν ούτε εγώ με κανέναν άλλο σύντροφό μου . ο δερματολόγος είπε ότι μπορεί να έχουμε αλλεργία ο ένας στα υγρά του άλλου . δηλαδή εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ ? τι εξετάσεις πρεπει να κάνουμε για να δούμε εάν έχω αλλεργία στο προφυλακτικό και εάν έχουμε αλλεργία ο ένας στον άλλον ? ευχαριστώ πολύ και πάλι .
 4. eutuxia

  eutuxia New Member

  Σας έχω στείλει και inbox
 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Σου έχω απαντήσει σε όλα στο inbox.

Share This Page