1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Εντοντα σπυριά με πείον στα σκέλη

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by Anna Maria, Mar 3, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Anna Maria

  Anna Maria New Member

  Καλημέρα σας, έχω εδώ και καιρό σπυριά γύρω από τα γεννητικά όργανα, στα σκέλη (περιοχή μπικίνι) από την μέση έως μέχρι ενδιάμεσα (σκέλη) πισινού μου, τα οποία φεύγουν και επανέρχονται. Τα περισσότερα φαίνονται σαν κύστες οι οποίες έχουν πείον αργότερα και σπάνε και πονάνε πολύ, είναι ενοχλητικό. Εχω βάλει την αλοιφή fucidin ή fucicort δεν θυμάμαι και προσπαθώ με αυτήν. Φεύγουν και πάλι επανέρχονται... Εχω πάθει μόλυνση? Εχω υποθυρωειδή και είναι αρίθμιστος αυτή την στιγμή , παίζει και αυτό μήπως κανένα ρόλο παραπάνω?
  Ευχαριστώ εκ των προττέρων:(:(:(
 2. Anna Maria

  Anna Maria New Member

 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα. Το πρόβλημα υφίσταται και οπωσδήποτε πρέπει να βρεθεί άμεσα η αιτία του. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Στο ότι μπορεί να υπάρχει αλλεργική αντίδραση από το απορρυπαντικό που μεταφέρεται στο δέρμα απ' το εσώρουχο ή ακόμη και απ' τα υλικά των εσωρούχων σου μέχρι και τον ιό του έρπητα των γεννητικών οργάνων που δυστυχώς παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα... Θα πρέπει να σε δει άμεσα δερματολόγος!
  sambalisG and Anna Maria like this.
 4. Anna Maria

  Anna Maria New Member

  Ευχαριστώ για την ανταπόκριση :(
 5. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Παρακαλώ! Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Share This Page