1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ενόχληση στον λαιμο

Discussion in 'Παθήσεις Οισαφάγου - Παλινδρόμηση' started by Venetia, Jul 15, 2019.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Venetia

    Venetia New Member

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Έχω μια ενόχληση αριστερά στον λαιμό μου. Πήγα σε ωριλα και μου είπε ότι έχω μια ήπια μορφής αμυγδαλιτιδα. Δεν είχα ούτε πονόλαιμο ούτε πυρετό τίποτα. Ούτε διογκωμενους λεμφαδένες. Μου έδωσε αντιβίωση claripen δεν μου έφυγε η ενόχληση μετά μου την άλλαξε σε augmedin το θέμα είναι ότι συνεχίζει η ενόχληση. Πήγα σήμερα σε παθολόγο μου είπε ότι δεν βλέπει τίποτα. Και να την κόψω την αντιβίωση. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω αγχωθεί πολύ. Αυτή η ενόχληση σαν αίσθηση ξένου σώματος. Λες και μου έχει μείνει τροφή τι να είναι? Εχω αγχωθεί πολύ. Αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας. Σας ευχαριστω πολυ
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμη η ενόχληση αλλά μήπως έχει σφηνώσει υπόλειμμα τροφής στην αμυγδαλή ;;; Αν δεν έχεις βγάλει ακόμη κάποια άκρη θα πρότεινα να σε δει και κάποιος άλλος ΩΡΛ.

Share This Page