1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ενόχληση στο στομάχι για μέρες

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by vasi7, Oct 31, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. vasi7

  vasi7 New Member

  Καλημέρα σας,
  Το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα μέρες όταν άρχισα να έχω πολύ έντονες ανακατωσουρες στο στομάχι, βαρος και ενόχληση στο άνω μέρος του στομαχου, φούσκωμα με αερια, αίσθημα πληρότητας με ελάχιστη τροφή και σχετικής ανορεξία. αποταθηκα στον οικογενειακό γιατρό ο οποίος με εξέτασε και διέγνωσε κάτι ιογενες επειδή ειχαν προηγηθεί υδαρες κενώσεις λίγες μέρες πριν. Μου συνταγογραφησε benzol kai rifacol για τρεις μέρες και με διαβεβαίωσε ότι όλα θα περάσουν. Τουναντίον τα συμπτώματα παρέμειναν ως ειχαν. Έκανα αιματολογικές και βιοχημικές πάνω στην απόγνωση μου και βγήκαν μία χαρά.λ- πλην κάποιων μονιμων θεμάτων στα ερυθρά που οφείλονται στο στιγμα μ. Αναιμίας που έχω-Ή καθημερινότητα μου έχει επηρεαστεί ριζικά μιας και δεν υπάρχει καμία βελτίωση και ζητώ τη συνδρομή σας. Είμαι 33 ετών.
  Ευχαριστώ πολύ
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Το πιο πιθανό είναι να πέρναγες όντως κάποια ίωση γαστρεντερίτιδας. Αν όμως οι ενοχλήσεις επιμένουν τότε θα πρέπει να σε εξετάσει και γαστρεντερολόγος.

Share This Page