1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ενόχληση στο κάτω αριστερό μέρος της κοιλιάςς

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by antisudias, Mar 3, 2008.

 1. antisudias

  antisudias New Member

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.
  Είμαι 23 ετών και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ενοχλήσεις στο κάτω αριστερό μέρος της κοιλιάς.Επίσης εδώ και λίγους μήνες εχω εντοπίσει ένα ογκίδιο σε μέγεθος σπυριού στον αριστερό όρχη ψιλαφίζοντας τον και δεν ξέρω αν σχετίζεται με τις ενοχλήσεις.Δεν πάω έυκολα σε γιατρό και έτσι αποφάσισα να στείλω.Να πώ επίσης οτι πίνω αρκετά περίπου απ τα 16 μου.Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστω!
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Γειά σας!
  Κατ'αρχάς δεν υπάρχει συσχέτιση με το "σπυρί" στον όρχι με τον πόνο αριστερά!
  Επίσης όταν λέτε σπυρί φαντάζομαι θα εννοείτε κάποιο "σπυρί" στο δέρμα της περιοχής και όχι κάποιο ογκίδιο εσωτερικό!!

  Οσον αφορά τον πόνο αριστερά, συνήθεις αιτίες πόνου σε εκείνη την περιοχή της κοιλιάς (και συμβατές με την ηλικία σας), είναι είτε πρόβλημα του εντέρου ή κάτι απο το ουροποιητικό!
  Εφ΄'οσον το πρόβλημα συνεχίζεται, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο ιατρό (κατ'αρχάς παθολόγο), για νας κατευθεύνει ως προς την διάγνωση αλλά και κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνετε!!!
 3. antisudias

  antisudias New Member

  Όταν λέω στον όρχι, εννόω πάνω στον όρχι εσωτερικά και όχι πάνω στο δέρμα της περιοχής. Το διαπίστωσα τυχαία ψιλαφίζοντας και περίμενα λίγο καιρό μήπως φύγει, αλλά παραμένει το ίδιο.Δεν πονάει και το μέγεθος του είναι όπως είπα όσο ενα σπυρί.Σε τι γιατρό πρέπει να απευθηνθώ για το θέμα;Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σοβαρό;
 4. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ουρολόγο, για να προβεί στην ανάλογη διερεύνηση του προβλήματος (πιθανότατα θα γίνει ένα υπερηχογράφημα κατ'αρχήν...)!

Share This Page