1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΕΛΙΑ

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by ddddddddddddd, Oct 16, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. ddddddddddddd

  ddddddddddddd New Member

  εχω μια ελια εδω και καποια χρονια η οποια ειναι σαν τετραγωνη(οχι μεγαλη) και ουτε την βλεπω να εχει πολλα χρωματα και ουτε γυρω γυρω να ειναι μελανιασμενο το δερμα......επισης ειναι του δερματος......δηλαδη δεν εχει εξογκωση.......σε κανα δυο ακρες ειναι λιγο μυτερη.....δεν ματωνει ουτε τιποτα.....ειναι στο υψος του δεξιου νεφρου...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ....ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ....ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΙΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Εάν η ελιά παραμένει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια τότε δε θα πρέπει να σε ανησυχεί. Αν όμως παρατηρήσεις ότι κάποια στιγμή αλλάζει το μέγεθος ή το χρώμα ή αρχίσει και σε ενοχλεί τότε θα πρέπει να εκτιμηθεί από δερματολόγο. Όσο για τη ποσότητα σχεδόν όλοι οι άνθρωποι εμφανίζουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους αρκετές ελιές και ιδίως όσο περνούν τα χρόνια. Το γεγονός ότι δεν εκτίθεσαι στον ήλιο είναι θετικό!
  Last edited by a moderator: Oct 17, 2011

Share This Page